Cupping er en traditionel kinesisk behandling

I behandlingen bruger jeg tynde sterile éngangsnåle, som stimulerer nervesystemet. Denne stimulering medfører smertelindring, øget blødgennemstrømning og afspænding af musklerne. Jeg bruger et lille indføringshylster, der gør behandlingen mild og næsten smertefri.

Cupping er en traditionel kinesisk behandling der kan dateres endnu længere tilbage end akupunkturen. Behandlingen udføres ved, at en cup af glas sættes på huden for at skabe et undertryk, hvilket øger blodcirkulationen, løsner spændinger og renser bindevævet for affaldsstoffer. Cupping er særdeles velegnet til lidelser hvor der er smerter, kredsløbsproblemer, ødemer, hovedpine mm.

Almindelig cupping behandling

Behandlingen renser bindevævet for affaldsstoffer, og sætter gang i lymfesystemet og udrensningsprocessen. Dertil tilfører den ilt og næring til hud, muskler og bindevæv. Effektiv behandling mod væskeophobning i kroppen

Cellulite behandling

Behandlingen har til formål at nedbryde cellulite. For at komme cellulite (appelsinhud) til livs, udføres cuppingbehandlingen kun på de påvirkede kropsdele. Det giver en kraftigere og mere effektiv behandling.  Det foregår ved at der køres sugekopper henover huden (bindevævet), som skaber et undertryk som frigiver de affaldstoffer der er bundet i vævet, ud i kroppen, hvor de bliver udskilt ved hjælp af lymfesystemet.

Cellulite er et resultat af livsstil igennem årene, og det er derfor rigtig vigtigt, at du tænker på kost og motion igennem behandlingen, for at opnå de bedste resultater.

Behandlingen er stærkt afgiftende og det er derforvigtigt, at drikke rigeligt med vand efter behandlingerne.

For de flestes vedkommende, opleves en lethed i krop og sind, sjældent kan der dog forekomme hovedpine.

Cupping massage og cellulite behandling på hele Sjælland

Med klinikker i både Roskilde og Rørvig, har jeg mulighed for at behandle kunder i deres nærområde.

Kroppen og psyken skal passes på og værnes om

Akupunktur er en effektiv, nænsom og bivirkningsfri behandlingsform, der har eksisteret i mere end 4000 år. Den er bygget op om en tro på det hele menneske, og at vi hænger sammen fra top til tå, indvendigt og udvendigt. Kroppen og psyken skal passes på og værnes om, presses den for hårdt, kommer den ud af balance. Det er bl.a. disse ubalancer jeg kan hjælpe med at rette op på, gennem samtale med dig, og en fælles plan for behandlingsforløbet.