Få bugt med dine gener

Akupunktur kan bl.a. afhjælpe muskelspændinger og smerter (også kroniske), hovedpine, migræne, menstruationsproblematikker, hedeture og gener ved menopause, allergi, astma, angst, stress, hormonelle ubalancer, sukkertrang, maveproblematikker, autoimmune lidelser, reflux, hudproblematikker, søvnløshed og meget mere.

Første konsultation

Ved første konsultation udarbejder vi sammen en fuld journal, hvor jeg vil spørge ind til forskellige problematikker. Derfor vil den første konsultation være længere end de efterfølgende.
Journalen er mit værktøj til at stille den korrekte diagnose, og derfra give dig den bedste behandling og hjælp som overhovedet muligt.

Kroppen og psyken skal passes på og værnes om

Akupunktur er en effektiv, nænsom og bivirkningsfri behandlingsform, der har eksisteret i mere end 4000 år. Den er bygget op om en tro på det hele menneske, og at vi hænger sammen fra top til tå, indvendigt og udvendigt. Kroppen og psyken skal passes på og værnes om, presses den for hårdt, kommer den ud af balance. Det er bl.a. disse ubalancer jeg kan hjælpe med at rette op på, gennem samtale med dig, og en fælles plan for behandlingsforløbet.